Specialiști în nutriția plantelor!
Timac Agro East

TIMAC AGRO EAST

Timac Agro   East este o companie  specializată în nutriție vegetală  ce oferă soluții  inteligente  de fertilizare și   produse de calitate   adaptate solurilor din Republica Moldova  și  culturilor  agricole  în orice stadiu de vegetație pentru a dezvolta o agricultură durabilă cu o profitabilitate crescută.

Din anul  2013 Timac Agro East   oferă clienților săi din Republica Moldova  o gamă vastă de îngrașăminte brevetate pentru eficiența lor agronomică care  au luat naștere din experiența internațională de peste 55 de ani de cercetare și experimentare  a grupului Roullier. Excelența industrială este  confirmata nu numai de testele efectuate în laboratoarele proprii, cât și de rezultatele testelor din teren din întreaga lume  realizate cu ajutorul producătorilor agricoli de top sau în centrele universitare de prestigiu, astfel încât, producătorii individuali, clienți sau viitori clienți să fie încrezători în eficacitatea produselor noastre.

Ca filiala grupului    Roullier , Timac Agro  East  oferă clienților săi produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță. Tehnologiile privind eficiența fertilizanților sunt revoluționare pe piață  și permit fermierilor  să optimizeze investițiile de îngrășăminte, dar în același timp să -și îmbunătățească practicile lor de protejare a mediului.

Avantajul nostru este că  beneficiem de experiențele realizate în 35 de țări din întreaga lume, ceea ce transformă activitatea de cercetare și dezvoltare a companiei  în succes.

Timac Agro East are o echipă  de specialiști   profesioniști  în nutriția plantelor care lucrează  în parteneriat cu distribuția și fermieri.          Specialiștii noștri   furnizează consultanța de calitate în domeniul  nutriție vegetale   pentru ca producatorii agricoli  să îmbunătățească performanța exploatației, să își maximizeze rezultatele, și, astfel,să își crească profitabilitatea la nivel de afacere.

Noutăți
Nutriție vegetală