Acasa | Harta site 
 
     
Resurse Umane

 
Echipa TIMAC Agro România
Peste 80% din angajatii nostri desfasoara munca de teren, in contact direct cu clientii. Motorul afacerii noastre sunt specialistii agronomi (vezi pozitii vacante), care promoveaza in piata valorile TIMAC Agro România:
  • Profesionalism: recrutam si formam cei mai buni specialisti in domeniul nutritiei plantelor;
  • Orientare catre client: utilizand tehnica “vanzarii in cultura”, o vanzare consultativa, suntem in permanent contact cu fermierii si cu nevoile afacerilor lor;    
  • Spirit antreprenorial: avem capacitatea de a recunoaste si exploata oportunitatile, utilizand la maxim resursele si asumandu-ne responsabilitati pentru a ne indeplini cu succes obiectivele.
         

Activitatea specialistilor din teren este sustinuta de un management de proximitate, realizat de Directorii Regionali (vezi pozitii vacante). Echipa noastra de marketing (vezi pozitii vacante) ofera un plus fortei comerciale, oferind suport tehnic si de marketing.
Logistica, Financiar sau Resurse Umane (vezi pozitii vacante) sunt departamentele suport care se asigura ca oamenii din teren beneficiaza de toate resursele pentru a fi performanti si motivati in activitatea lor.
Angajatii nostri participa la un program continuu de formare si dezvoltare, pentru a adapta competentele echipei noastre  la evolutia si specificul pietei agricole romanesti.

Daca esti entuziast, activ si iti doresti sa faci parte dintr-un mediu in care sa ai posibilitatea sa te exprimi, sa actionezi intr-o maniera independenta si sa-ti asumi responsabilitati, te invitam sa accesezi pozitiile vacante si sa ne trimiti CV-ul tau la hr@ro.timacagro.com . 

Descoperiți ofertele Grupului Roullier și pe site-ul său, rh.roullier.com

Urmăriți Grupul Roullier și pe LinkedIn

Clubul Agricultorilor continua si in 2017
> Mai multe...
Produse noi TOP PHOS
> Mai multe...