Acasa | Harta site 
 
     
Produse

 
Productia vegetala

Pentru a se dezvolta, plantele au nevoie de apa, lumina, carbon, oxigen si elemente minerale. Plantele preiau din aer, apa si sol, elementele necesare constituirii tesuturilor : oxigen, gazul carbonic si elementele minerale.

Fertilizantii contin elementele nutritive de unde plantele se hranesc. Agricultorii au efectuat un bilant asupra obiectivului de a echilibra necesitatile culturilor cu elemente deja prezente in sol si cu ajutorul fertilizantilor.
Recoltele destinate hranirii oamenilor si animalelor antreneaza o prelevare a elementelor nutritive. Ele nu sunt inlocuite, solul saracind si epuizandu-se. Fertilizantii sunt pentru a le inlocui. Acestia, joaca asadar un rol esential in productia agricola.
Deasemenea, un rol important il are tipul de sol ( acid sau alcalin), in functie de care are loc o absorbtie eficienta a elemtelor din sol.

Solutii nutritionale
 

In ordinea atingerii potentialului maxim de productie, plantele  au nevoie de o cantitate corecta si echilibrata de nutrienti. La recoltare, plantele exporta din sol o cantitate considerabila de nutrienti, astfel ca acestia,  trebuiesc inlocuiti cu un aport bun si proportional  pentru ca recoltele viitoare sa poata dezvolta un potential maxim.

Un rol extrem de important in acest sens il are rezerva si caracteristicile solului.
Datorita biomoleculelor extrase din alge marine si a specificitatii pentru fiecare gama Timac, produsele sunt concepute intr-o maniera in care planta poate beneficia de aportul de elemente nutritive pe toata durata de vegetatie, acestea  eliberandu-se treptat, odata cu cresterea plantei si in functie de necesitatile ei.
Solutiile nutritionale Timac au fost concepute sa aiba o cinetica de punere la dispozitie apropiata de curba de absorbtie a plantei;o formulare cu eficienta maxima; sa creeze un ph optim dezvoltarii plantei si sa aduca un plus de elemente, precum magneziu, sulf si calciu, in vederea ameliorarii productivitatii culturilor.

Solutia Timac este de a ajuta planta nutritional, prin managementul elementelor din sol  si eficienta maxima a elementelor din produs, cu efect cantitativ si calitativ maxim asupra productiei.

Clubul Agricultorilor continua si in 2017
> Mai multe...
Produse noi TOP PHOS
> Mai multe...