Acasa | Harta site 
 
     
Despre noi

 
Cercetare & Dezvoltare


O veritabilă sinergie între munca de teren și C&D, pentru a satisface cât mai bine nevoile clientului.

Ca filială a Grupului Roullier, Timac Agro Romania beneficiază de expertiza a 400 de cercetători și ingineri în inovare, pentru a răspunde cât mai bine problemelor, atât pe plan internațional, cât și local.

Făcând din C&D una din prioritățile sale, Grupul Roullier este unul din singurii actori din sectorul nutriției plantelor și animalelor care deține laboratoare proprii:

  • CRIAS (Centrul Internațional de Cercetare în Științe Agricole), cu sediul la Dinard, în Bretagne (Franța), specializat în conceperea de fertilizanți adaptați culturilor din regiunile temperate și în cercetarea de noi aplicații rezultate din alge marine.
  • CERA (Centrul de Proiectări și de Cercetări Aplicate), cu sediul la Dinard, în Bretagne (Franța), specializat în dezvoltarea de noi procedee de fabricație, care să permită o adaptare constantă a unităților de producție la nevoile clienților.
  • CIPAV (Centrul de Investigație în Producția Animală și Vegetală), cu sediul la Pampelune (Spania), care studiază aplicarea fertilizanților în cazul solurilor calcaroase și culturilor mediteraneene și tropicale.


Viitorul Centru Mondial de C&D de la Saint-Malo, în Bretagne (Franța) vine în sprijinul acestei cercetări permanente din inovare. Prevăzut pentru începutul lui 2015, acest centru va permite crearea de noi game de produse, care să satisfacă din ce în ce mai mult așteptările clienților.

  • O suprafață de 8.000 m²
  •  5 laboratoare de înaltă tehnologie
  • Cea mai mare seră experimentală din Europa


De asemenea, în întreaga lume, sunt implementate parteneriate universitare, pentru a fi întotdeauna pionieri ai noilor tehnologii din agronomie.

Clubul Agricultorilor continua si in 2017
> Mai multe...
Produse noi TOP PHOS
> Mai multe...