Specialiști în nutriția plantelor!
Despre noi

ISTORIA TIMAC AGRO ÎN LUME

               Timac Agro România este o companie specializată în nutriție vegetală și animală, cu vastă experiență în nutriția culturilor, condiționarea solului și eficiența soluțiilor nutriționale, oferind o gamă specifică de soluții adaptate la

               Parte a Grupului Roullier, în activitatea sa tradițională de furnizare de inputuri pentru agricultură Timac Agro România oferă clienților săi produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță. Tehnologiile noastre de creștere a eficienței îngrășămintelor sunt revoluționare în piață și  permit clienților noștri să își optimizeze investițiile în îngrășăminte, și, în același timp, să își îmbunătățească practicile de protejare a mediului înconjurător.

               Tehnologiile noastre sunt validate nu numai de testele efectuate în laboratoarele proprii, ci și de rezultatele testelor din teren din întreaga lume, realizate cu ajutorul producătorilor agricoli de top sau în centrele universitare de prestigiu, astfel încât, producătorii individuali, clienți sau viitori clienți să fie încrezători în eficacitatea produselor noastre.

                Principalul nostru avantaj este acela că beneficiem de experiențele realizate în 35 de țări din întreaga lume, ceea ce transformă activitatea de cercetare și dezvoltare a companiei  în succes indiferent de condiții.

                Timac Agro România are o echipa puternică de specialiști în nutriția plantelor, care lucrează în parteneriat cu distribuția și fermierii. Specialiștii noștri furnizează servicii de consiliere și monitorizare pentru fermieri, pentru ca aceștia să îmbunătățească performanța exploatației, să își maximizeze rezultatele, și, astfel,să își crească profitabilitatea la nivel de afacere.

Cercetare - Dezvoltare

Ca filială a Grupului Roullier , Timac Agro România beneficiază de expertiza a 400 de cercetători și ingineri în inovare pentru a găsi cele mai bune soluții pentru problemele generale de nutriție, nu doar la nivel internațional, ci mai ales la nivel local.

Activitatea de cercetare și dezvoltare este una dintre prioritățile Grupului Roullier, grup care este unul dintre puținii actori de pe piața nutriției plantelor și animalelor care deține  propriile sale laboratoare.

• CRIAS (Centrul Internațional de Cercetare în Științe Agricole), cu sediul în Dinard, regiunea Bretania (Franța), specializat în dezvoltarea de soluții nutriționale potrivite pentru culturile din regiunile temperate și în cercetarea privind noile aplicații ale algelor marine.

• CERA (Centrul de Studii și Cercetări Aplicate), cu sediul în Dinard, regiunea Bretania (Franța), specializat in dezvoltarea de noi procese de producție care permit unităților industriale să se adapteze în mod constant la nevoile clientului.

Centrul mondial pentru Cercetare și Dezvoltare (CMI) de la Saint-Malo, Regiunea Bretania (Franța) întărește această căutare constantă pentru inovare. Inaugurat la începutul anului 2016, acest centru crează deja noi game de produse, care sunt o reflecție a așteptărilor tot mai exigente ale clientului.

• O suprafață de 8.000 mp.

• 5 laboratoare de înaltă tehnologie.

• Cea mai mare seră experimentală din Europa 

Parteneriate cu Universități din întreaga lume sunt, de asemenea, încheiate pentru a testa în permanență soluții de vârf pentru  noile tehnologii în agronomie. Local colaborăm cu universități de prestigiu precum USAMV Iași, USAMV Timișoara sau USAMV Cluj. 

Noutăți
Nutriție vegetală